Beste Datingsite vergelijken Nederland
zweedse vrouwen

Vind jij Zweedse vrouwen erg aantrekkelijk? Dat is helemaal niet zo gek. Scandinavische vrouwen zijn wereldbekend vanwege hun mooie blauwe ogen en blonde haren. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat iedere Zweedse vrouw standaard blond haar en blauwe ogen heeft, maar het overgrote deel zeker wel.

Daarnaast zijn ze leuk in de omgang, slim, lief en hebben ze over het algemeen een goed gevoel voor humor. Wil je graag wat meer te weten komen over deze vrouwen, lees dan snel verder!

In contact komen met Zweedse vrouwen

Mensen uit Zweden staan er over het algemeen om bekend dat zij graag rondreizen. Niet zo gek dus, dat zij ook in Nederland te vinden zijn. Vooral in Amsterdam wonen aardig wat Zweedse expats, de kans dat je daar iemand tegenkomt is dus redelijk aanwezig. Je zou natuurlijk ook naar een Scandinavisch restaurant toe kunnen gaan, al is dat geen garantie op succes.

Allereerst kan het maar zo zijn dat er in dat restaurant geen Zweedse dames werken. Is dat wel zo, dan zijn ze aan het werk en niet in voor een flirt of een praatje. Ook zou je eens op kunnen zoeken of er in Nederland Zweedse workshops of cursussen gegeven worden, waaraan je mee zou kunnen doen.

Via een datingsite

Door online te gaan zoeken boek je waarschijnlijk meer resultaat. Er zijn veel verschillende datingsites te vinden en net als wij, zijn ook Zweedse vrouwen wel eens op zoek naar een leuke date. Binnen vrijwel iedere datingsite kun je uitgebreid zoeken en filteren. Op die manier kun je er dus heel snel achter komen of de vrouw van je dromen hier tussen zit, of dat je beter nog even verder kan zoeken.

Dating websites vergelijker

Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat je, bijvoorbeeld bij Tinder, je locatie kunt veranderen. Op die manier kun je dus in Zweden op zoek gaan naar een date, terwijl je zelf in Nederland zit. Heb je geen Tinder, denk er dan eens over na om je aan te melden op een Zweedse datingsite of een app als Bumble waar veel zweedse vrouwen actief zijn.

Makkelijk gesprekken voeren

Wil je graag een date met een Zweedse, maar spreek je geen woord Zweeds? Dat is geen probleem. Van landen waar Engels geen offici├źle eerste taal is, spreken ze in Zweden het beste Engels. Dit betekent voor jou dat je geen taalproblemen zal ondervinden tijdens je zoektocht naar een leuke date. Maar ook tijdens de date zelf, hoef jij je er geen zorgen over te maken.

De meeste Zweedse vrouwen spreken perfect Engels. Dit komt onder andere omdat ze in Zweden een heel goedwerkend schoolsysteem hebben maar ook omdat Amerikaanse films en series in Zweden alleen in de originele versie wordt getoond, zonder nasynchronisatie.

Wilde nachten gegarandeerd

De bekende datingsite Victoria Milan heeft een onderzoek gedaan over 1 miljoen vrouwelijke gebruikers van de website, over de hele wereld. Dit onderzoek was met name gericht op twee verschillende groepen: vrouwen met een gemiddelde tot hoge seksdrive en vrouwen met een heel hoge seksdrive. Dit werd vervolgens per land onderzocht.

Bekijk seksdating apps met zweedse vrouwen: Seksdating vergelijker

Bij het eerste onderzoek kwam Zweden op de tweede plek uit, bij het tweede onderzoek stonden zij bovenaan. Dit betekent dat de Zweedse vrouwen een hoge tot zeer hoge seksdrive hebben, en dat je dus zeker niet bang hoeft te zijn voor een date of relatie zonder seks.

Maar ook wanneer je enkel op zoek bent naar een one night stand, is dit natuurlijk goed om te weten. Het betekent niet zozeer dat Zweedse vrouwen goedkoop zijn, maar wel dat het niet heel moeilijk is om ze in bed te krijgen. Loop je in het uitgaansleven tegen een Zweedse vrouw aan waar je wel een klik mee hebt, dan is de kans dus groot dat jullie tussen de lakens eindigen.

Streven naar meer gelijkheid tussen mensen

In Zweden streven ze naar meer gelijkheid tussen mensen. In een maatschappij waar gendergelijkheid en feminisme hoog staan, zijn meestal ook veel singles te vinden. Zo is er een studie die beweert dat Stockholm de meeste vrijgezellen heeft in de hele wereld. Dit houdt in dat vrouwen geen mannen nodig hebben als kostwinnaar, omdat ze erg onafhankelijk zijn, een goede baan hebben en goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Lees ook: Bumble review Dating App voor vrouwen

Nu lijkt het misschien alsof elke vrijgezelle vrouw in Zweden een feminist is, maar dat is natuurlijk niet zo. Er zijn ook vrouwen die er anders over denken, of meer in het midden zitten. Zie dit dus niet als een negatief punt in je zoektocht, maar neem het wel mee in je overwegingen. Naast het feminisme en het onafhankelijk zijn, zijn Zweedse vrouwen ook gevoelig voor goede humor en hebben ze een gezond verstand. Je zou dus heel goed inhoudelijke gesprekken kunnen voeren met ze, en weten een grapje ook vrijwel altijd wel te waarderen.

Vrouwenoverschot in Zweden

zweedse vrouw daten

Je hebt het vast weleens gehoord; Zweden is h├ęt paradijs voor alle vrijgezelle mannen omdat er een overschot is aan vrouwen. Dit klopt gedeeltelijk, tot 2016 was dit namelijk ook zo. Sinds die tijd is het namelijk zo dat er veel mannen naar Zweden verhuisd zijn, waardoor het overschot iets teruggetrokken is.

Volgens een internationaal onderzoek kun je als vrouw trouwens het beste in Zweden wonen, opgevolgd door Denemarken en Noorwegen. Bij dit onderzoek staat Nederland op de vierde plek en Canada op de vijfde. Mocht je een relatie krijgen met een vrouw die in Zweden woont, dan is de kans dus groot dat zij daar graag zou willen blijven.

Wil je nou graag meer informatie over de verschillende datingsites die er te vinden zijn, of ben je benieuwd via welke datingsite je gericht op zoek kunt gaan naar een leuke Zweedse vrouw? Maak dan eens gebruik van onze Dating Vergelijker. Hier kun je heel makkelijk de verschillende datingsites met elkaar vergelijken maar kun je bijvoorbeeld ook vergelijken op basis van de gemiddelde leeftijd, de intenties en de verschillende mogelijkheden binnen de apps. Allemaal heel handig in een overzicht, zodat jij ook snel op zoek kunt gaan naar jouw ideale date.

Laat hieronder een reactie achter