Beste Datingsite vergelijken Nederland
Ultieme-gids-voor-bumble-bijgewerkt-2020-min

Als je serieus bent over het ontmoeten van die ene speciale persoon, dan moet je serieus zijn over Bumble. Deze handleiding zit boordevol nuttige kennis en tips van insiders, of je de app voor het eerst hebt gedownload of al jaren gebruikt.

Als je Bumble-vragen hebt die je kunt stellen, vind je hier de antwoorden van experts die je nodig hebt. Deze one-stop-shop voor alles wat Bumble heeft, inclusief profieltips, gespreksadvies en effectieve (en eenvoudige!) Tricks om je match rate te verhogen.

Klaar om te beginnen met het ontmoeten van de beste lokale singles? Klik op een onderwerp hieronder om te beginnen! En als je net een snelle Bumble-vraag hebt, bekijk dan de FAQ aan het einde van het artikel!

Inhoudsopgave toon

Bumble Basis

Wat is Bumble & hoe werkt het?

Hieronder is Bumble in een notendop uitgelegd.

Bumble Review

Nog steeds aan het denken over dit populaire alternatief voor Tinder? Deze Bumble dating-app-recensie helpt je beslissen of dit de juiste keuze voor jou is.

Bumble vs Tinder

Ontdek welke beter voor u zal werken!

Wanneer en hoe Bumble & Reset opnieuw instellen

Wilt u Bumble verwijderen en helemaal opnieuw beginnen? Ontdek hoe – en wanneer – het te doen!

Bumble-filters

Leer hoe u betere overeenkomsten kunt krijgen met Bumble-filters!

Bumble Premium

Bumble Super Swipe

Zijn Super Swipes de extra kosten waard?

Bumble Boost

Overweegt u te upgraden naar het premium niveau van Bumble? Ontdek wanneer het zinvol is om te betalen voor de Bumble-app.

Bumble Spotlight
Ontdek hoeveel het kost en wat de beste tijd is om deze Bumble-functie te activeren als u maximale impact wilt!
Bumble Boost annuleren

Stapsgewijze instructies voor het annuleren van uw premium-abonnement op Bumble!

Bumble Tips voor jongens/mannen

Bumble Profile Tips

5 essentiële tips die je profiel onweerstaanbaar maken, wat meer Bumble-matches betekent!

Bumble Profile-voorbeelden

12 vakkundig geschreven Bumble-profielen die u kunt gebruiken voor inspiratie! Als ze op het hek staat over welke manier ze moet vegen, kan een geweldige bio haar beslissing nemen.

Grappige Bumble-profielen

7 Bumble-profielvoorbeelden die haar doen glimlachen – en naar rechts vegen.

Bumble Conversatie Tips

Dit artikel heeft alles wat je moet weten over hoe je een gesprek gaande kunt houden totdat je de datum vastlegt!

Bumble GIF’s

Gifs zijn een geweldige manier om haar aandacht te trekken en je respons te verhogen. Ontdek hoe je ze goed kunt gebruiken!

Bumble Hacks voor mannen

Deze 10 Bumble-datingtips voor jongens verhogen je matchpercentage en zorgen voor meer dates met matches van hoge kwaliteit.

Bumble Match Rate

Heb je geen Bumble-matches? Deze 5 tips exploderen je match rate en wachtrij!

Bumble Move Makers
Kijk welke My Move Makers u moet beantwoorden en hoe u ze kunt gebruiken om meer datums te krijgen!

Bumble Tips voor vrouwen

Bumble-profielideeën voor vrouwen

Wil je een opvallend, aantrekkelijk Bumble-profiel? Deze 6 profielideeën zullen hem maken

Bumble fouten die vrouwen maken

Van het gebruik van saaie Bumble-gespreksstarters tot het kiezen van de verkeerde foto’s, deze 7 Bumble-fouten kunnen ervoor zorgen dat je geen datums krijgt!

Bumble Openers & Pick Up Lines

Vraagt ​​u zich af wat mannen op Bumble moeten sturen? Deze 6 gespreksstarters krijgen reacties van de mannen van hoge kwaliteit die je tot nu toe niet kunt wachten!

Bumble FAQ – Deskundige antwoorden op al uw Bumble-vragen!

Is Bumble een goede dating-app?

Bumble is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een serieuzere relatie. De geslachtsverhouding is ongeveer gelijk en volgens de interne gegevens van de app resulteert 60% van de matches in een gesprek. Hoewel het steeds populairder wordt, trekt het niet hetzelfde aantal gebruikers aan als Tinder. Als je niet in een grote stad bent, heb je misschien niet veel opties in je Bumble-match wachtrij.

Hoe werkt Bumble?

Bumble is een op swipe gebaseerde dating-app, wat betekent dat je naar rechts kunt vegen als je geïnteresseerd bent in een mogelijke match, naar links vegen als je dat niet bent. Als beide Bumble-gebruikers naar rechts vegen, wordt er verbinding gemaakt en kunnen berichten worden uitgewisseld.

Alleen vrouwen kunnen Bumble-openingsregels verzenden, tenzij het een verbinding van hetzelfde geslacht is. In dat geval kan elke gebruiker het eerste bericht verzenden. Maar het eerste bericht moet binnen 24 uur worden verzonden, anders vervalt de verbinding. Als de ontvanger niet binnen 24 uur reageert, verloopt de verbinding ook. Zodra beide gebruikers een bericht hebben verzonden, zijn er geen tijdslimieten meer.

Bumble stelt gebruikers ook in staat om via video of spraakoproep binnen de app te communiceren. Zodra je met iemand hebt gematcht en de eerste zet is gedaan, zie je een telefoon en een videochat-pictogram op het gespreksscherm.

Tik eenvoudig op de gewenste modus en uw match kan deze vervolgens beantwoorden als een inkomende oproep. Vrouwen kunnen een video- of spraakoproep initiëren in plaats van het eerste bericht te sturen, maar mannen moeten nog steeds wachten tot ze de eerste stap zet.

Hoe werkt Bumble’s algoritme?

Zoals de meeste dating-apps, worden de interne werking van het algoritme als een handelsgeheim beschouwd en dienovereenkomstig behandeld.

Maar over het algemeen kunt u gerust verwachten dat:

  • De meest populaire singles (d.w.z. mensen die de juiste veegbewegingen verzamelen) en gebruikers die al ‘leuk’ vonden uw profiel om eerst in je match wachtrij te verschijnen.
  • Vegen recht op iedereen vervolgens het is geen goed idee om te bepalen in wie je geïnteresseerd bent. Bumble wil dat gebruikers attent en opzettelijk zijn met hun vegen, dus het kan invloed hebben op hoe vaak je profiel wordt getoond aan lokale singles. Het kan je zelfs als een bot markeren en onzichtbaar maken.
  • Hoewel je een breed scala aan mensen te zien krijgt op basis van je matchvoorkeuren, lijkt het algoritme van Bumble niet te leren van en zich aan te passen aan je veegpatronen.
  • Bumble houdt vaak inactieve gebruikers in de wachtrij voor matches, dus het nemen van een pauze van de app zal je kansen niet schaden wanneer je terugkomt.

Waarom kunnen alleen vrouwen het eerste bericht verzenden?

Whitney Wolfe stelde zich een ‘vrouwvriendelijke’ versie van Tinder voor, waar vrouwen niet werden gebombardeerd met stomme berichten van mannen – het concept voor Bumble was geboren.

Is Bumble gratis?

Bumble is volledig gratis te downloaden en te gebruiken, wat een van de redenen is waarom het zo’n populaire dating-app is. Je kunt ervoor kiezen om een ​​abonnement op Bumble Boost te kopen, waarmee premium voordelen worden ontgrendeld, zoals de mogelijkheid om door profielen te vegen van mensen die je al ‘leuk’ vinden. Je kunt ook extra Super Swipes kopen.

Is Bumble beschikbaar voor Android en iOS?

Ja. Je kunt het downloaden via Google Play en de App Store.

Logt Bumble alleen in via Facebook?

Nee. Nieuwe gebruikers kunnen een Bumble-account maken met een mobiel telefoonnummer, waardoor het een dating-app is die u zonder Facebook kunt gebruiken.

Kan ik Bumble-meldingen uitschakelen?

Ja – ga gewoon naar het instellingenscherm van de app en schakel zowel ‘Push meldingen’ als ‘App geluiden / trillingen’ uit.

Hoe werkt Bumble voor mannen?

Op Bumble moeten vrouwen het eerste bericht binnen 24 uur na matching verzenden, anders vervalt de verbinding. Mannen kunnen het gesprek niet beginnen, maar je kunt een match per dag met 24 uur verlengen om vrouwen meer tijd te geven om je een bericht te sturen.

Als het een match van hetzelfde geslacht is, kan elke persoon de eerste zet doen, maar de tijdlijn van 24 uur is nog steeds van toepassing.

Is Bumble een hookup-app?

Vanwege de ‘vrouwvriendelijke’ sfeer en marketing trekt het Bumble vrouwen aan die een diepere band cq connectie zoeken. Hoewel het scoren van een Bumble-match niet onmogelijk is, heb je waarschijnlijk iets meer geluk op Tinder als je op zoek bent naar iets heel casual.

Kan ik mijn Bumble-locatie wijzigen?

Bumble gebruikt de GPS van uw telefoon om uw locatie vast te stellen, zodat deze niet handmatig kan worden gewijzigd. Als je door matches in een andere stad wilt vegen, moet je een app zoals Tinder gebruiken met de functie ‘Locatie wijzigen’.

Wat is Bumble-verificatie?

Met Bumble kunnen gebruikers verifiëren dat hun profielen echt zijn. Wanneer u in het profielbewerkingsscherm op de knop “Verifieer uw account” tikt, wordt u gevraagd een selfie te maken terwijl u een eenvoudig gebaar kopieert.

De selfie wordt niet op uw profiel geplaatst, deze wordt alleen gebruikt voor verificatiedoeleinden. Zodra uw profiel is geverifieerd, laat een klein camerapictogram andere gebruikers weten dat u het echte bent.

Met Bumble kun je ook een fotoverificatieverzoek sturen naar matches die het proces nog niet hebben doorlopen.

Waarom is mijn Bumble-foto gemodereerd?

Bumble heeft een vrij strikte set regels als het gaat om acceptabele foto’s. Voor de hand liggende dingen zoals erotische inhoud en je gezicht dat niet zichtbaar is, wordt je foto gemodereerd. Maar andere foto nrs. Bevatten een foto van een minderjarige (jonger dan 18) in een foto op zichzelf, een foto met een watermerk, bijschrift of andere tekst erop, iemand die u duidelijk niet bent (bijv. Brad Pitt of Kermit de kikker) in badkleding (of in ondergoed) in een omgeving die niet bij het strand of een zwembad is gemaakt. Dat klopt, ze hebben er een officiële Badkamer Selfie Free zone van gemaakt.

Hoe kan ik mijn hoofdprofielfoto wijzigen?

Sleep de foto waarvan u de “primaire” foto wilt maken, naar de eerste plek in de profielweergave. U kunt maximaal 6 foto’s uploaden.

Hoe koppel ik mijn Instagram aan mijn Bumble-profiel?

Ga naar het scherm “Profiel bewerken” en selecteer “Verbind je Instagram”. Je moet Bumble toegang geven tot je Instagram-profiel. Bumble toont dan de laatste 24 foto’s van je Instagram-feed onderaan je Bumble-profiel. U kunt niet bepalen welke foto’s worden weergegeven. De 24 meest recente worden opgehaald. Je Instagram-handle is niet zichtbaar voor andere gebruikers.

Ik heb per ongeluk de verkeerde kant op geveegd, kan ik dat ongedaan maken?

Als je per ongeluk naar links hebt geveegd, schud je gewoon met je telefoon om je laatste veegbeweging ongedaan te maken. Dit wordt een “Backtrack” genoemd. Je krijgt er maar 3, maar maak je geen zorgen – elke Backtrack die je gebruikt, wordt na 3 uur hersteld. Je kunt ook meer verdienen door Bumble leuk te vinden op Facebook, Instagram of Twitter.

Ik veegde naar rechts, waarom kan ik niet beginnen met het gesprek?

Bumble vereist dat beide gebruikers naar rechts vegen voordat berichten kunnen worden uitgewisseld. En als het een match tussen een man en een vrouw is, kan alleen de vrouw het eerste bericht verzenden. Als ze het niet binnen 24 uur doet, verloopt de match.

Waarom gaat Bumble steeds terug?

Zorg ervoor dat je je telefoon recht omhoog en omlaag houdt. Zodra je je telefoon kantelt kan het zijn dat de app denkt dat je  misschien probeert terug te gaan. Als het probleem hiermee niet is opgelost, start u de app opnieuw.

Is Bumble uit op gebruikers uit de omgeving?

Nadat je alle mensen in of in de buurt van je stad hebt gezien, haalt de app automatisch profielen op van locaties in de buurt. Maar als u zich niet in een gebied met veel Bumble-gebruikers bevindt, kunt u snel te weinig mensen in uw Bumble-wachtrij hebben.

U kunt proberen de afstand in uw zoekvoorkeuren te vergroten (max. 100 km), of uw leeftijdscategorie te verbreden om meer inclusief te zijn.

Waarom heb ik geen overeenkomsten?

Het kan zijn dat je gewoon niet genoeg profielen in je Bumble-wachtrij veegt. Hoe meer u de app gebruikt, hoe groter uw kansen op een match. Maar als je regelmatig veegt en nog steeds geen overeenkomsten hebt, kunnen je foto’s en bio waarschijnlijk een revisie gebruiken. Bekijk de artikelen hierboven voor de richtlijnen!

Kan ik mijn Bumble-overeenkomsten filteren?

Ja! Bumble-filters zijn toegankelijk via het scherm “Instellingen”. Elke Bumble-modus heeft zijn eigen set unieke geavanceerde filters en kan worden geselecteerd terwijl u zich in die modus bevindt. Gratis gebruikers kunnen in elke modus 2 filters toepassen en Bumble Boost-abonnees kunnen er zoveel toepassen als ze willen.

Kan ik mijn Bumble-profielinformatie wijzigen?

Informatie zoals uw naam, leeftijd, school en beroep wordt uit uw Facebook-profiel gehaald. De enige manier om het te veranderen is door het te veranderen of te verwijderen op Facebook. Als je je school of beroep niet wilt laten zien, kun je een oudere kiezen uit de informatie die je op je Facebook-profiel hebt vermeld, of het minder gedetailleerd maken op Facebook.

Als je er helemaal geen idee over hebt dat er werk- of onderwijsinformatie op Bumble wordt weergegeven, volg dan deze stappen:
1) Verwijder je Bumble-account
2) Intrekking van Bumble’s toegang van Facebook
3) Maak een nieuw Bumble-account
4) Weigeren toegang tot je werk- en schoolinformatie uit het eerste machtigingsscherm.

Je kunt je geslacht wijzigen via het profielbewerkingsscherm, maar je kunt het maar één keer doen – en je kunt het niet meer wijzigen.

Wat is Bumble premium?

Bumble’s premium functies worden “Bumble Boost” genoemd. Je kunt door een rij met matches bladeren die je profiel al ‘leuk’ vonden, direct opnieuw zoeken met verlopen matches en een onbeperkt aantal matches uitbreiden met nog eens 24 uur.

Premium-leden kunnen ook zoveel Bumble-filters toepassen als ze hun match wachtrij willen verfijnen.

De abonnementsprijs varieert afhankelijk van hoeveel maanden u zich vooraf verbindt, maar varieert van € 8,99 per week tot € 13,33 / maand.

Hoeveel kost Bumble?

Het downloaden en gebruiken van de app is volledig gratis. Je hebt de mogelijkheid om te upgraden naar Bumble Boost, die wordt geleverd met drie premium premium functies: BeeLine, Rematch en Unlimited Extends. De prijs varieert afhankelijk van hoeveel tijd u zich in één keer inzet. Prijzen beginnen bij € 8,99 voor een week en dalen naar € 13,33 / maand voor een abonnement van 6 maanden.

Wat is Bumble rematch?

Normaal gesproken zou je moeten wachten tot verlopen matches weer in je wachtrij verschijnen, maar met Rematch kun je er meteen mee matchen. Deze premium-functie vereist een upgrade naar Bumble Boost.

Wat is Bumble-uitbreiding?

Met Bumble kun je nog eens 24 uur toevoegen aan de aftelklok, waardoor je extra tijd hebt om een ​​gesprek te beginnen. Gratis gebruikers kunnen dit slechts tot één match per dag doen, maar als je een upgrade naar Bumble Boost uitvoert, kun je zoveel matches uitbreiden als je wilt, maar je kunt dezelfde match maar één keer verlengen.

Hoe verleng je een Bumble-match?

Verlopen verbindingen worden blauw weergegeven, met het aantal resterende uren in het aftellen. Met Bumble kunnen alle gebruikers 24 uur extra toevoegen aan de klok van één match per dag door eenvoudig op het pictogram “verlengen” te klikken. Als je meer dan één match per dag wilt verlengen, moet je upgraden naar Bumble Boost om toegang te krijgen tot de premium functie ‘onbeperkte verlengingen’.

Wat zijn Bumble-munten?

Bumble-munten worden gebruikt om Super Swipes te verzenden en de Spotlight-functie te activeren. Ze kunnen afzonderlijk worden gekocht, of in veel van 5, 15 of 30. Prijzen variëren van € 1 tot € 2 , afhankelijk van de hoeveelheid. Je kunt ook Bumble-munten gebruiken om premium functies per gebruik te ontgrendelen.

Wat is Bumble Spotlight?

Dit is een functie voor betalen per gebruik waarmee je Bumble-profiel gedurende 30 minuten het populairste profiel in jouw regio wordt.

Komt een Bumble match niet overeen?

Ja. Tik gewoon op het informatiepictogram in de rechterbovenhoek van het gespreksscherm en selecteer vervolgens “Unmatched”.

Hoe krijg ik een verlopen match terug?

Als je een premium Bumble-gebruiker bent, kun je de functie ‘rematch’ gebruiken om meteen weer naar rechts te vegen. Anders moet je wachten tot het profiel terugkomt in je Bumble-wachtrij.

Wat is beter, Bumble of Tinder?

Dat hangt af van wat u zoekt! Elke app heeft verschillende voor- en nadelen. Tinder heeft bijvoorbeeld meer gebruikers over het algemeen, maar Bumble kan een betere optie zijn als u op zoek bent naar hoogwaardige, relatiegerichte matches. Ga naar voor een uitgebreide vergelijking van Bumble vs Tinder hier.

Waarom werkt mijn Bumble niet?

Zoals elke dating-app heeft Bumble behoorlijk wat problemen. Als Bumble blijft crashen en je hebt geprobeerd de app opnieuw op te starten of opnieuw te installeren, kan het zijn dat ze niet meer werken. U kunt de status van de app controleren op een site als DownDetector.com.

Wat betekent “verwijderde gebruiker”?

Wanneer iemand zijn profiel verwijdert, kun je nog steeds het gesprek zien dat je met hem hebt gehad. Maar wanneer u op het gesprek klikt, verandert de naam in ‘verwijderde gebruiker’ en hebt u geen toegang tot hun profiel.

Dit is anders dan wanneer iemand je “UN-match” maakt. Wanneer dat gebeurt, verdwijnt het gesprek volledig.

Waarom is mijn gesprek verdwenen?

Helaas betekent dit dat u UN matched bent. Dat is anders dan een Bumble-gebruiker die zijn profiel volledig verwijdert. Wanneer dat gebeurt, verandert hun naam in “verwijderde gebruiker” en wordt het gesprek onder aan uw wachtrij geplaatst.

Wat is Bumble Snooze?

Met deze functie kunt u een pauze nemen van Bumble, zonder uw actieve verbindingen te verliezen (maar matches zonder een actief gesprek verlopen nog steeds). Als je Snooze activeert, wordt je profiel 24 uur, 72 uur, een week of voor onbepaalde tijd verborgen voor nieuwe potentiële matches. Je kunt er ook voor kiezen om je huidige matches je ‘afwezigheid’-status te laten zien. Snooze kan worden in- / uitgeschakeld in het instellingenmenu.

Waar kan ik Bumble downloaden?

Op dit moment is Bumble beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers, dus je kunt het krijgen via je App Store en Google Play.

Hoe verander je de Bumble-zoekafstand?

Ga naar het gedeelte ‘Instellingen’ van uw profiel en gebruik de schuifregelaar om het aantal km in te stellen dat u in uw zoekradius wilt opnemen, maximaal 100.

Wat is Bumble BFF?

Dit gedeelte van de app is bedoeld voor het vinden van vriendschap in plaats van een date. Het gebruikt dezelfde veeg- en matching-algoritmen om je leden van hetzelfde geslacht te tonen waarmee de app voelt dat je misschien vrienden wilt zijn. Dezelfde 24-uurs tijdlijn voor berichten is nog steeds van toepassing, maar beide partijen kunnen de eerste zet doen.

Je BFF-gesprekken worden groen weergegeven in plaats van geel voor romantische matches.

Wat is Bumble Bizz?

Bumble is niet alleen voor dating en nieuw maken vrienden, het is geweldig netwerk-app ook. De Bumble Bizz-modus is specifiek voor professioneel netwerken, of u nu op zoek bent naar begeleiding / advies, loopbaanontwikkeling of werkgelegenheid.

Wat zijn de belangrijkste betekenissen van het Bumble-pictogram?

Ultieme gids voor bumble bijgewerkt 2020

Wie zijn de oprichters van Bumble?

Bumble is gemaakt door Whitney Wolfe, die de app eind 2014 heeft gelanceerd. Het hoofdkantoor van de apps bevindt zich in Austin, Texas. Wolfe haalde de krantenkoppen voor het aanklagen van Tinder, een app die ze mede-oprichtte, voor seksuele intimidatie in juni 2014. Ze nam genoegen met iets meer dan een miljoen dollar en lanceerde Bumble minder dan 6 maanden later. Vanwege haar vrouwvriendelijke benadering van dating-apps, wordt Bumble vaak een ‘feministische dating-app’ genoemd.

Is Bumble eigendom van Match Group?

Hoewel Match Group een breed scala aan datingsites en apps bezit, variërend van Hinge en Tinder tot Plenty of Fish en OkCupid, Match.com bezitten ze geen Bumble.

Laat hieronder een reactie achter