Beste Datingsite vergelijken Nederland
thaise vrouwen daten

Voel jij je aangetrokken tot Thaise vrouwen en zou je graag willen weten hoe je het beste met hen in contact komt? Je bent daarin zeker niet de enige. Steeds meer Nederlandse mannen gaan op zoek naar Thaise vrouwen. Dit kan komen, omdat Thaise vrouwen nog waarde hechten aan de traditionele genderrollen, maar natuurlijk ook vanwege hun mooie en exotische uitstraling.

Nederlandse mannen en Thaise vrouwen

Thailand is een arm land zonder enige sociale zekerheid. Hier in Nederland zijn we het gewend dat de staat voor ons zorgt, maar in Thailand is dat niet zo goed geregeld. Er is geen enkel vangnet van de maatschappij. Dit zorgt ervoor dat je volledig op je familie moet kunnen vertrouwen wanneer er iets met je aan de hand is.

Een Thaise vrouw zal dan ook haar huis, land en familie verlaten om met een Nederlandse man verder te gaan in Nederland. Hier zijn ze veilig en is er geld. Wel staat Thailand vooral bekend om zijn sekstoerisme, maar dat betekent natuurlijk niet dat een vrouw niet echt verliefd op je kan worden. Dit is zeker mogelijk, en er zijn dan ook al genoeg stabiele relaties en zelfs huwelijken uit voortgekomen.

Peter heeft via onze thaise dating site vergelijker deze knappe thaise vrouw gevonden.

Voor de Nederlandse mannen ligt dit wat makkelijker, zij kiezen voor een Thaise vrouw, omdat zij houden van hun uitstraling. Toegegeven zijn de meeste Thaise vrouwen ook heel mooi, dus zo gek is dat niet. En ondanks het gebrek aan geld en hulp van de staat zijn ze wel gelukkig en glimlachen ze veel. Daarnaast zijn Thaise vrouwen ook meer traditioneel met betrekking tot genderrollen. Voor hen is het heel normaal dat een man verwacht dat zij meer verantwoordelijkheid nemen voor de kinderen en het huis, terwijl de man geld verdient.

Verschillende sociale klassen in Thailand

Hier in Nederland komt iedereen bij elkaar, ongeacht van welke sociale klasse je bent, maar in Thailand ligt dat heel anders. Als je als oudere westerse man op zoek gaat naar een Thaise vrouw is dat meestal een vrouw uit een lagere klasse, uiteraard hoeft dit niet altijd zo te zijn.

Dit komt, omdat het bij de hogere klasse in Thailand meestal niet gewenst is met iemand te gaan die uit een ander land komt. Dit kan zelfs zo erg zijn, dat het gezin van de vrouw zich hiervoor schaamt. En dat is een belangrijk punt, want in Thailand is het belangrijk je imago niet te verliezen.

Het verschil tussen Thaise en Nederlandse vrouwen

In Thailand heerst nog echte hiërarchie. De vrouw zorgt voor het huishouden en de kinderen, terwijl de man werkt en ervoor zorgt dat er geld binnenkomt. Daarnaast is het vaak ook zo dat, wanneer een Thaise vrouw getrouwd is met een westerse man, zij haar familie in Thailand financieel ondersteunt. Wanneer een Thaise vrouw met de man mee naar Nederland gaat kan het zo zijn dat zij graag hun eigen geld willen verdienen. Dit is ook in haar voordeel natuurlijk, want dan verloopt de integratie een stuk makkelijker.

Thaise vrouwen ontmoeten

Ga je in Thailand op zoek naar een leuke Thaise vrouw, dan kom je waarschijnlijk al snel bedrogen uit. Wanneer je namelijk in het nachtleven op zoek gaat naar een leuke vrouw, dan word je waarschijnlijk al snel aangezien voor geldautomaat, wat betekent dat de mensen die je tegenkomt alleen maar op je geld uit zijn. Er zijn veel vrouwen die zogenaamde sponsors hebben in het buitenland, waar ze hun geld mee verdienen. Niet echt waar je naar op zoek bent dus. Natuurlijk zijn ze niet allemaal zo, maar het overgrote deel wel.

Je kan er dus beter voor kiezen Thaise vrouwen op een andere manier te leren kennen. Gelukkig zijn er ook dan nog genoeg mogelijkheden voor je.

Thaise vrouwen in Nederland ontmoeten

Natuurlijk kun je ook gewoon in Nederland Thaise vrouwen ontmoeten. Er zullen vrouwen bij zitten die al getrouwd zijn met een Nederlander maar ze kunnen net zo goed gescheiden zijn, of zelfstandig naar Nederland zijn gekomen. En dan heb je natuurlijk ook nog de tweede generatie, die vrouwen zijn hier in Nederland geboren. De Thaise gemeenschap is heel close dus wanneer jij een Thaise vrouw kent die getrouwd is, of waar je geen interesse in hebt, kun je haar vragen of zij misschien iemand voor je weet.

Ken je niemand uit de Thaise gemeenschap of wil je het gewoon graag anders aanpakken, dan zijn er ook nog andere mogelijkheden. Zo zijn er in Waalwijk, Purmerend en Musselkanaal Thaise tempels te vinden waar regelmatig evenementen te vinden zijn. Hier komen voornamelijk Thaise mensen op af, dus daar zou je een goede kans kunnen hebben. Daarnaast leer je dan ook gelijk de cultuur wat beter kunnen.

Thaise vrouwen online ontmoeten

Daarnaast kun je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om online op zoek te gaan. Zo hoef je niet direct op een vreemd iemand af te stappen, maar kun je veilig vanuit je eigen huis op zoek gaan naar die ene leuke vrouw. Door de verschillende filteropties die op de datingsites te vinden zijn kun je al snel bekijken welke Thaise vrouwen er aangemeld staan.

beste dating apps thaise vrouwen

Weet je niet zo goed welke datingsite je hiervoor het beste kunt gebruiken? Gebruik dan onze datingvergelijker eens. Hiermee kun je makkelijk zoeken tussen de beste datingsites voor thaise vrouwen vinden, en zo jouw ideale website vinden.

En dan nog even dit…

Veel mannen worden raar aangekeken wanneer ze aan hun vrienden of familie vertellen dat ze op zoek zijn naar een leuke Thaise vrouw, of al contact hebben met een vrouw. Er wordt namelijk heel vaak gedacht dat deze vrouwen alleen maar uit zijn op je geld. En ja, er zijn inderdaad veel gevallen bekend waarbij dat ook zo is, maar dat betekent natuurlijk niet dat dit altijd zo is. Als je contact hebt met een Thaise vrouw en zij begint al in een vroeg stadium over geld, dan moet je jezelf goed afvragen of je dit contact wel wilt voortzetten. Waarschijnlijk is er hierbij geen serieuze en liefdevolle relatie mogelijk, omdat zij alleen op je geld uit is.

Hou ook rekening met de taalbarrière. Thaise vrouwen spreken geen of nauwelijks Nederlands of Engels, en dus kan het gesprek in het begin misschien wat moeizaam op gang komen. Word dus niet te snel ongeduldig wanneer ze niet direct een antwoord terugstuurt naar je, waarschijnlijk is ze op zoek naar de juiste woorden omdat ze wel echt een gesprek met je wilt voeren, maar niet goed weet hoe ze dit moet doen.

En als laatste aandacht en interesse. Thaise vrouwen waarderen dit heel erg, en laat zien dat jij serieus met hen bent. Vraag dus hoe ze zich voelt en wat ze allemaal gedaan heeft vandaag. Laat zien dat jij je bekommert om haar en dat je oprecht nieuwsgierig bent naar haar. Ook is het belangrijk respect voor haar familie te tonen, want familie is heel erg belangrijk binnen de Thaise cultuur.

Vraag dus ook met regelmaat hoe het met haar familie gaat. Weet je dat er iemand ziek is binnen de familie, of zwanger? Vraag dan ook hoe het specifiek met die persoon gaat. Zo laat je haar namelijk niet alleen zien dat je respect hebt voor haar familie, maar ook dat je onthoudt wat zij je vertelt, en daardoor weet zij dat je oprecht interesse in haar toont.

Laat hieronder een reactie achter