Beste Datingsite vergelijken Nederland
Stedendating review

In tegenstelling tot veel andere datingsites, is stedendating.nl gericht op het daten van lokale mensen. Dit betekent dat je voornamelijk leden op de website tegen zal gaan komen die bij jou in de buurt wonen. Juist hierom is dit een snelgroeiende datingwebsite voor jong en oud.

Je hoeft niet die enorme stap te zetten om buiten de deur iemand te vinden waar je misschien een klik mee hebt, maar kan dit dus gewoon via stedendating doen.

Voor wie is stedendating.nl bedoelt?

Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom op Stedendating, er zit geen limiet aan. Wel doe je er goed aan je te begrijpen dat dit een site is die zich richt op lokale dating. Dit houd in dat het zich richt op het lokaal of regionaal vinden van een juiste match. Dit kan een date zijn, maar bijvoorbeeld ook een relatie of vriendschap.

Lokaal een match vinden heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Misschien heb je diegene al weleens zien lopen in de stad of ben je hem/haar tegengekomen tijdens het stappen. Maar ook vanwege de afstand; iemand die bij je in de buurt woont daar ga je sneller heen dan wanneer iemand op twee uur reizen afstand woont.

Ben je niet bang aangelegd en neem je zelf graag het initiatief? Door zelf het initiatief te nemen door bijvoorbeeld uit jezelf een bericht te sturen naar iemand die jou wel leuk lijkt, maak je veel meer kans op succes, en dus automatisch ook op een mogelijke date.

Wat zijn de mogelijkheden?

De zoekfunctie op de website is erg uitgebreid. Zo kun je de snelle functie gebruiken, zoeken op trefwoord maar ook uitgebreid zoeken. Bijvoorbeeld door een woonplaats in te vullen met een maximale kilometer afstand. Ook kun je maximaal tien foto’s toevoegen aan je profiel. Een vereiste is wel dat je profielfoto recent is, en dat je er goed en duidelijk op staat.

Bekijk ook: https://www.bestbuddies.nl/5-stappen-perfecte-dating-profiel/

Deze profielfoto is namelijk voor iedereen te zien, en je begrijpt natuurlijk wel dat je een duidelijk beeld wilt hebben van iemand waar jij mee in contact wilt komen. De rest van je foto’s zijn alleen door VIP leden te bekijken maar je kunt deze ook verbergen, zodat niemand ze kan zien tenzij jij daar toestemming voor geeft. Nog een handige functie is de chatfunctie.

Het is bij stedendating dus niet alleen mogelijk om elkaar privéberichten te sturen, maar je kunt ook realtime chatten. Handig, want op die manier hoef je niet te wachten totdat je weer een bericht terug hebt.

voordelen steden dating

Wat zijn de kosten voor een abonnement?

Wil je gebruik kunnen maken van alle VIP voordelen, dan zou je een abonnement aan moeten schaffen. Bij stedendating.nl werken ze met een zogeheten opwaardeerplan, hierin kun je aangeven voor welke periode je de VIP toegang wilt kopen. Uiteraard, hoe meer toegang je tegelijkertijd koopt, hoe goedkoper het is. Wil je geen VIP toegang meer, dan kun je het opwaardeerplan heel makkelijk wijzigen of volledig uitzetten. Op deze manier kun je dus onbeperkt genieten van alle VIP voordelen.

De prijzen voor stedendating VIP zijn:

  • 1 maand VIP toegang – €19,99 per maand
  • 2 maanden VIP toegang – €15,99 per maand
  • 4 maanden VIP toegang – €11,99 per maand

Deze abonnementen kunnen betaald worden met iDeal, Creditcard, BanContact en middels een overboeking. En wil je het abonnement helemaal stoppen? Dan ga je naar je profiel toe, en klikt daar op “account”. Je ziet daar een tabblad “mijn abonnement”, wanneer je daar op klikt en het opwaardeerplan aanklikt, kun je deze wijzigen. Als je daar op “geen” klikt, wordt je opwaardeerplan automatisch stopgezet en je abonnement dus niet meer verlengd.

Wat zorgt ervoor dat stedendating uniek is?

Een datingwebsite die vooral gericht is op het zoeken naar een lokale date, is op zich al uniek want zo vaak zie je dat niet. Daarnaast hebben ze ook een bereikbare klantenservice. Dit lijkt heel vanzelfsprekend, maar veel datingwebsites zijn vaak onbereikbaar wanneer een klant een klacht of vraag heeft.

Ook het opwaardeerplan is redelijk uniek. Jij hoeft je namelijk geen zorgen te maken over of je abonnement nog wel geldig is, aangezien alles automatisch wordt aangevuld binnen de periode die jij hebt aangegeven. En heb jij je ideale match gevonden, of wil je het ergens anders proberen, dan is het opzeggen ook zo gedaan. Doordat je dit gewoon binnen je eigen account kunt doen scheelt dit heel veel frustraties.

Daarnaast heeft stedendating.nl het motto ‘Fair Play’. Hiermee doelen zij op de nepprofielen die online veel te vinden zijn. Op de website van stedendating is te lezen dat zij fel tegen nepprofielen zijn, en dat je deze dan ook zeker niet bij hen op de website zal vinden.

Vragen over Stedendating

Wat zijn de ervaringen met stedendating?

Gebruikers ervaren stedendating als een zeer geschikt dating platform. Er zijn dan ook vele succesverhalen over stedendating.nl. Doordat alles gericht is op lokale dating hoef je in ieder geval niet bang te zijn voor een langeafstandsrelatie.

Hoe kan ik aanbiedingen voor stedendating vinden?

Stedendating deelt regelmatig kortingcoupons uit. De laatste aanbiedingen en kortingcodes vind je in onze dating vergelijker. Hierin staan niet alleen kortingcodes voor stedendating, maar ook voor vele andere datingsites.

Zijn er alternatieven voor stedendating?

Naast stedendating zijn er ook genoeg andere lokale datingsites. Denk bijvoorbeeld aan Lexa events. Om tussen dit vele aanbod een goede keuze te maken is het fijn om een overzicht te hebben van alle sites. Dit hebben wij gedaan in onze lokale dating vergelijker. Hierin vind u elke datingsite van Nederland en kunt u gemakkelijk filteren op verschillende criteria.

Laat hieronder een reactie achter