Speeddaten: Ontmoet op één avond 15+ speeddates!

Met Speed Dating kunt u op een gezellige avond veel leuke singles ontmoeten. Op één avond ontmoet je 15+ speeddates, Hierdoor is er een grote kans op een match 💕 Na de avond heeft u ook de mogelijkheid om even te launchen met een match.

Hieronder vind u alle speeddating locaties in Nederland. Klik hieronder op de banner om u direct aan te melden 👇

Wat is speeddaten?

Speeddaten is een avond waarop je veel verschillende dates hebt. Elke date duurt 3 tot 5 minuten. Hierbij gaat het dus voornamelijk op de eerste impressie. Als het niet klinkt tussen de date kan het bij een normale date voor nogal wat ongemakkelijke situaties leiden. Bij speeddaten is dit niet nodig, je gaat namelijk direct door naar de volgende date. Achteraf hoef je pas aan te geven met wie je nog eens op date wilt.

3 Tips voor Speeddaten

1. Zorg voor een goede eerste indruk

Bij een speeddate is de eerste indruk namelijk cruciaal. Voor een groot deel is dit je uiterlijk en verzorging. Zorg er daarom voor dat je verzorgd en fris naar het speeddaten evenement komt.

2. Zorg dat je relaxt bent

Voordat je je date zich goed kan laten voelen en kan verleiden is dit cruciaal. Probeer daarom ontspannen aan te komen op de speeddate locatie.

3. Verbeter je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een ander groot onderdeel van de eerste indruk. Zorg daarom dat je deze speeddaten tip volgt: Neem een open houding aan: zit dus rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding geef je date het gevoel dat je je open stelt. Ook laat het zien dat je belangstellingspunt in de ander.

Waar kan ik speeddaten?

Hieronder vind je vele locaties waar je kunt speeddaten: