Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten regio Zaanstad

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten Zaanstad. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een vervolgafspraakje wilt afspreken.
Speeddaten in Zaanstad, klinkt dat als iets voor jou? Op dating nederland lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Dit is Toereikend voor een eerste impressie en veel korter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Zaanstad is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine introductie en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elke date schuif je door, elke 5-10 dates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond veel singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een keer willen daten. Meestal is er ook gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke mensen ontmoeten

Speeddaten Zaanstad is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een fijne avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten Zaanstad

Speeddaten regio Zaanstad is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het meeste uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Tijdens een speeddate draait het in de eerste plaats om een interessante eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Stel je gesprekspartner gerust

Wens je date zich prettig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk bij het speed daten in Zaanstad. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten in Zaanstad een bericht met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Lees ook: Ontdek speeddating regio Zaanstad met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten regio Zaanstad? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Als je het te spannend vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Zaanstad!