Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten regio Wouw

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten Wouw. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsbestek een groot aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen welke date je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten in Wouw, klinkt dat als iets voor jou? Op relatie dating lees je veel tips over deze vorm van speed daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een gesprek duurt meestal 5 tot 10 minuten. Toereikend voor een eerste impressie en veel korter dan een gewone date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Wouw is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 rondjes is er een korte pauze.
Op deze manier ontmoet je op een enkele avond veel singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen daten. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke singles tegenkomen

Speeddaten regio Wouw is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een leuke avond gehad!

De Tips voor speeddaten in Wouw

Speeddaten in Wouw is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende mensen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg date zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het meeste uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het in de eerste plaats om een interessante eerste impressie, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Geef de ander een goed gevoel

Wens je date zich goed voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk tijdens het 60 plus daten Wouw. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Wouw een bericht met de contact informatie van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Relevant artikel: Succesvolle speeddating regio Wouw met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Wouw? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel te spannend vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Wouw!