Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten regio Witteveen

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord: Speeddaten in Witteveen. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte periode een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een vervolgdate wilt afspreken.
Speeddaten in Witteveen, klinkt dat als iets voor jou? Op onze site kun je veel tips lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt gemiddeld kwartier minuten. Toereikend voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Witteveen is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige inleiding en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na ieder gesprekje schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 dates is er een pauze van 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je op één avond een groot aantal singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog eens willen daten. Meestal is er ook de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten in Witteveen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de ander vind. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten regio Witteveen

Speed date regio Witteveen Informatie

Speeddaten in Witteveen wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse mensen een korte date van gemiddeld een kwartier. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het meeste uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je aankomt. Tijdens een speeddate draait het in de eerste plaats om een interessante eerste indruk, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Zorg voor een plezierig gevoel bij de ander

Wil je date zich comfortabel voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het flitsdate Witteveen. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten Witteveen een mail met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Bekijk ook: Ontdek speeddating in Witteveen met deze 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Witteveen? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Witteveen!