Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Winschoten

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten in Winschoten. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijdsduur een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten wie je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Winschoten, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies lees je veel tips over deze vorm van daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt meestal 3 tot 10 minuten. Toereikend voor een eerste indruk en veel sneller dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Winschoten is vaak in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op een efficiënte manier veel singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere singles

Speeddaten regio Winschoten is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de ander vind. De avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

Tips voor speeddaten regio Winschoten

Speeddaten in Winschoten is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende personen een korte date van rond 15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het merendeels om een leuke eerste indruk, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Zorg dat de ander een prettig gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend bij het daten 65 plus in Winschoten. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten Winschoten een berichtje met de contact informatie van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Lees ook: Succesvolle speeddating Winschoten met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Winschoten? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Winschoten!