Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Wezep

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Wezep. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een vervolgdate wilt maken.
Speeddaten Wezep, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies lees je veel tips over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt vaak 3 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Wezep is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels zitten.

Na iedere date schuif je door, elke 5-10 dates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een enkele avond veel leuke singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten in Wezep is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten in Wezep

Speed date in Wezep Tips

Speeddaten Wezep is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van gemiddeld een kwartier. Je heb de mogelijkheid later vast te stellen of je een vervolg date zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je arriveert. Met een speeddate draait het vooral om een interessante eerste indruk, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Stel de ander op zijn of haar gemak

Wil je dat de ander zich fijn voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het speed daten in Wezep. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten Wezep een bericht met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Lees verder op Ontdek speeddating Wezep met 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Wezep? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel te spannend vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Wezep!