Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Werkendam

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten Werkendam. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet in korte tijdsbestek een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten Werkendam, klinkt dat als iets voor jou? Op onze homepage lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt gemiddeld kwartier minuten. Dit is Toereikend voor een eerste impressie en veel sneller dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Werkendam is meestal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige inleiding en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, elke 5-10 rondjes is er een korte pauze.
Door deze methode ontmoet je op een efficiënte manier veel singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaanden ontmoeten

Speeddaten in Werkendam is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen of je nog eens wilt afspreken. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een leuke avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten in Werkendam

Speeddaten in Werkendam is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende gesprekspartner een korte date van rond 15 minuten. Je heb de mogelijkheid later vast te stellen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het meeste uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je goed verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het in het bijzonder om een leuke eerste impressie, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Geef de ander een comfortabel gevoel

Wens je date zich goed voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een positief gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het flitsdate in Werkendam. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten regio Werkendam een berichtje met de contact informatie van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees verder op: Succesvolle speeddating in Werkendam met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Werkendam? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Werkendam!