Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Weesp

Je hebt er vast al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten Weesp. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte periode een groot aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen wie je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Weesp, klinkt dat als iets voor jou? Op dating sites nl lees je veel tips over deze vorm van speed daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt vaak 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel sneller dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Weesp is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elke date schuif je door, iedere 5 tot 10 speeddates is er een korte pauze.
Met speeddaten ontmoet je op een efficiënte manier een groot aantal singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen daten. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke mensen tegenkomen

Speeddaten Weesp is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een fijne avond gehad!

De Tips voor speeddaten Weesp

Speeddaten Weesp is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het merendeels om een leuke eerste impressie, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Stel de ander gerust

Wens je dat de ander zich fijn voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een plezierig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend tijdens het speed daten Weesp. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Weesp een bericht met de contact informatie van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Lees verder op: Ontdek speeddating regio Weesp met 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Weesp? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Weesp!