Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten in Voorburg

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten regio Voorburg. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte tijd een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Voorburg, klinkt dat als iets voor jou? Op onze website kun je verschillende tips lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Toereikend voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Voorburg is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige inleiding en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Daarna gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondjes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je op een enkele avond tientallen singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaanden

Speeddaten in Voorburg is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen of je nog eens wilt daten. De avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een leuke avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten Voorburg

Speeddaten Voorburg is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal personen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later beslissen of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal nuttige tips.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Tijdens een speeddate draait het vooral om een leuke eerste indruk, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets sexy dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Zorg dat de ander een fijn gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich fijn voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Kijk naar lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend bij het date regio Voorburg. Neem een open houding aan: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Voorburg een melding met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je de spanning erin.

Relevante pagina: Succesvolle speeddating in Voorburg met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten Voorburg? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Voorburg!