Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten Voerendaal

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten regio Voerendaal. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten Voerendaal, klinkt dat als iets voor jou? Op onze website kun je veel info lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt vaak kwartier minuten. Dit is Genoeg voor een eerste ervaring en veel korter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Voerendaal is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5-10 rondjes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je op één avond tientallen singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaanden tegenkomen

Speeddaten in Voerendaal is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen of je nog eens wilt daten. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een prettige avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten in Voerendaal

Speeddaten Voerendaal wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je een vervolg date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd arriveert. Tijdens een speeddate draait het bovenal om een interessante eerste impressie, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets sexy dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Zorg dat de ander een prettig gevoel heeft

Wil je date zich prettig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een positief gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk tijdens het date regio Voerendaal. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Voerendaal een berichtje met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees verder op Ontdek speeddating in Voerendaal met 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten regio Voerendaal? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Voerendaal!