Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten Vlaardingen

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten Vlaardingen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte periode een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten wie je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten regio Vlaardingen, klinkt dat als iets voor jou? Op gratis daten online lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt vaak 5 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste impressie en veel sneller dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Vlaardingen is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na ieder gesprekje schuif je door, elke tussen de 5 en 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond veel singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere alleenstaanden

Speeddaten regio Vlaardingen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen of je nog eens wilt afspreken. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je tenminste een prettige avond gehad!

Tips voor speeddaten Vlaardingen

Speeddaten in Vlaardingen is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal personen een korte date van rond 15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je arriveert. Tijdens een speeddate draait het voornamelijk om een leuke eerste indruk, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Stel je gesprekspartner gerust

Wens je date zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het flitsdate in Vlaardingen. Neem een open houding aan: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Vlaardingen een berichtje met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Lees ook Ontdek speeddating regio Vlaardingen met 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten Vlaardingen? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Vlaardingen!