Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten regio Velsen

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Velsen. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een flink aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen wie je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten in Velsen, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies.nl kun je verschillende tips lezen over speeddaten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een date duurt meestal 3 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Velsen is vaak in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elke date schuif je door, elke 5-10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je in korte tijd een groot aantal singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten in Velsen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen of je nog eens wilt afspreken. De avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een gezellige avond gehad!

De Tips voor speeddaten in Velsen

Speeddaten in Velsen is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal personen een korte date van gemiddeld een kwartier. Je kunt later vaststellen of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het volledige uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Tijdens een speeddate draait het in het bijzonder om een interessante eerste impressie, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Geef de ander een goed gevoel

Wil je gesprekspartner zich fijn voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een plezierig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het 40+ daten in Velsen. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten regio Velsen een bericht met de contact informatie van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Bekijk ook Succesvolle speeddating regio Velsen met 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Velsen? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Velsen!