Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Valkenburg aan de Geul

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gelezen: Speeddaten regio Valkenburg aan de Geul. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede afspraakje wilt afspreken.
Speeddaten Valkenburg aan de Geul, klinkt dat als iets voor jou? Op onze site kun je verschillende tips lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste ervaring en veel sneller dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Valkenburg aan de Geul is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, elke tussen de 5 en 10 speeddates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een enkele avond een groot aantal singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een keer willen daten. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke singles

Speeddaten Valkenburg aan de Geul is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de date vond. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten regio Valkenburg aan de Geul

Speeddaten Valkenburg aan de Geul is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse mensen een korte date van rond 10-15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Bij een speeddate draait het in de eerste plaats om een interessante eerste voorkomen, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Stel je gesprekspartner gerust

Wens je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend bij het 55 plus daten in Valkenburg aan de Geul. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten regio Valkenburg aan de Geul een mail met de contact informatie van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Ook interessant: Ontdek speeddating in Valkenburg aan de Geul met 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten regio Valkenburg aan de Geul? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! En als je het heel te spannend vind neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Valkenburg aan de Geul!