Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten Utrecht

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord: Speeddaten in Utrecht. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een vervolgdate wilt afspreken.
Speeddaten regio Utrecht, klinkt dat als iets voor jou? Op onze website kun je veel tips lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Utrecht is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elke date schuif je door, elke 5-10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een enkele avond veel leuke singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Meestal is er ook gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere alleenstaanden

Speeddaten in Utrecht is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke date met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je tenminste een gezellige avond gehad!

De Tips voor speeddaten regio Utrecht

Speeddaten in Utrecht is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later bedenken of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het meeste uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Tijdens een speeddate draait het hoofdzakelijk om een goede eerste impressie, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Stel je gesprekspartner op zijn of haar gemak

Wil je dat de ander zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Let op non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het flitsdate Utrecht. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Utrecht een berichtje met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Relevante pagina: Ontdek speeddating regio Utrecht met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen verschillende social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten regio Utrecht? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Utrecht!