Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Uithoorn

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten in Uithoorn. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet in korte periode een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Uithoorn, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies.nl kun je veel tips lezen over speeddaten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een date duurt vaak kwartier minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Uithoorn is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, iedere 5-10 dates is er een korte pauze.
Op deze manier ontmoet je op een efficiënte manier veel leuke singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere alleenstaanden

Speeddaten Uithoorn is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

Tips voor speeddaten regio Uithoorn

Speeddaten in Uithoorn is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later vaststellen of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Tijdens een speeddate draait het in de eerste plaats om een interessante eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Geef de ander een plezierig gevoel

Wil je gesprekspartner zich comfortabel voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend tijdens het date in Uithoorn. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten Uithoorn een melding met de contact informatie van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Relevant artikel Ontdek speeddating Uithoorn met deze 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Uithoorn? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Uithoorn!