Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Tilburg

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Tilburg. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet in korte periode een groot aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een vervolgafspraakje wilt maken.
Speeddaten regio Tilburg, klinkt dat als iets voor jou? Op onze website lees je veel info over deze vorm van speed daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt meestal kwartier minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel korter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Tilburg is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte introductie en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel zitten.

Na elk gesprekje schuif je door, elke 5 tot 10 speeddates is er een korte pauze.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond tientallen singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen daten. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaanden

Speeddaten Tilburg is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen wat je van de date vond. De avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten Tilburg

Speeddaten regio Tilburg wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je goed verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het hoofdzakelijk om een interessante eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Geef de ander een prettig gevoel

Wil je dat de ander zich fijn voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het speeddaten Tilburg. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten in Tilburg een melding met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Lees verder op Ontdek speeddating regio Tilburg met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Tilburg? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Tilburg!