Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten regio Staphorst

Je hebt er vast al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten in Staphorst. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een groot aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Staphorst, klinkt dat als iets voor jou? Op datingsites nl lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een speeddate duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste indruk en veel korter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Staphorst is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na iedere speeddate schuif je door, elke tussen de 5 en 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze methode ontmoet je in korte tijd veel singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Meestal is er ook de gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere singles

Speeddaten regio Staphorst is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de date vond. De avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Beste Tips voor speeddaten regio Staphorst

Speeddaten in Staphorst wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere personen een korte date van rond 10-15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je aankomt. Bij een speeddate draait het hoofdzakelijk om een goede eerste impressie, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Stel je gesprekspartner op zijn of haar gemak

Wens je gesprekspartner zich fijn voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend tijdens het flitsdate Staphorst. Neem een open houding aan: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Staphorst een bericht met de contactgegevens van de date. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Bekijk ook: Ontdek speeddating in Staphorst met 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten Staphorst? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Staphorst!