Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Sittard

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gelezen: Speeddaten regio Sittard. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een groot aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een vervolgafspraakje wilt maken.
Speeddaten Sittard, klinkt dat als iets voor jou? Op onze site lees je veel tips over deze vorm van speed daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een gesprek duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Sittard is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige introductie en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5-10 speeddates is er een korte pauze.
Met speeddaten ontmoet je op een enkele avond veel singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen daten. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaanden

Speeddaten regio Sittard is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

Tips voor speeddaten in Sittard

Speeddaten in Sittard is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal gesprekspartner een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg date zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je arriveert. Bij een speeddate draait het in de eerste plaats om een leuke eerste voorkomen, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Stel je date op zijn of haar gemak

Wens je gesprekspartner zich fijn voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend tijdens het 55 daten regio Sittard. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Sittard een mail met de contact informatie van de match. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Bekijk ook: Ontdek speeddating Sittard met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten regio Sittard? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Sittard!