Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten Schiedam

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten Schiedam. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een groot aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten regio Schiedam, klinkt dat als iets voor jou? Op onze homepage kun je veel info lezen over speeddaten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt vaak 5 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste indruk en veel sneller dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Schiedam is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel zitten.

Na iedere speeddate schuif je door, elke 5 tot 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Op deze manier ontmoet je in een flits tientallen singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere singles

Speeddaten in Schiedam is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten in Schiedam

Speeddaten regio Schiedam is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal gesprekspartner een korte date van rond een kwartier. Je bedenkt later of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het vooral om een goede eerste indruk, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Zorg voor een prettig gevoel bij de ander

Wil je dat de ander zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het flitsdate regio Schiedam. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Schiedam een melding met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Bekijk ook Ontdek speeddating regio Schiedam met deze 5 Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Schiedam? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Schiedam!