Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten regio Rotterdam

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten regio Rotterdam. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte periode een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een vervolgafspraakje wilt afspreken.
Speeddaten regio Rotterdam, klinkt dat als iets voor jou? Op onze homepage kun je alles lezen over speeddaten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Rotterdam is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte inleiding en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Daarna gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na ieder gesprekje schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondjes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Met speeddaten ontmoet je in korte tijd een groot aantal singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een maal willen daten. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaanden

Speeddaten regio Rotterdam is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een leuke avond gehad!

De Tips voor speeddaten regio Rotterdam

Speeddaten Rotterdam wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van rond een kwartier. Je heb de mogelijkheid later te bepalen of je een vervolg date zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je goed verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het hoofdzakelijk om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Stel de ander gerust

Wens je date zich plezierig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk bij het speeddaten in Rotterdam. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten Rotterdam een melding met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Lees verder op: Ontdek speeddating regio Rotterdam met deze 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Rotterdam? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Rotterdam!