Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Rijswijk

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord: Speeddaten Rijswijk. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijd een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten welke date je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten in Rijswijk, klinkt dat als iets voor jou? Op gratis datingsite kun je veel info lezen over speeddaten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt vaak 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Rijswijk is meestal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige inleiding en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels zitten.

Na ieder gesprekje schuif je door, elke 5 tot 10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op één avond veel singles. Hele grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een maal willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere singles

Speeddaten regio Rijswijk is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je nog een date zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

Tips voor speeddaten Rijswijk

Speeddaten regio Rijswijk is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van rond 10-15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te bepalen of je een vervolg date zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je goed verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het vooral om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Stel de ander op zijn of haar gemak

Wil je date zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend bij het speed daten Rijswijk. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Rijswijk een berichtje met de contact informatie van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Relevante pagina: Ontdek speeddating regio Rijswijk met 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Rijswijk? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Vind je het spannend, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Rijswijk!