Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten in Rijen

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord: Speeddaten Rijen. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een groot aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen welke date je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten Rijen, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies.nl lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt vaak kwartier minuten. Toereikend voor een eerste indruk en veel sneller dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Rijen is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel zitten.

Na iedere date schuif je door, iedere 5 tot 10 rondjes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je in korte tijd veel leuke singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een keer willen daten. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten in Rijen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de date vond. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een gezellige avond gehad!

De Tips en Trucs voor speeddaten in Rijen

Speeddaten Rijen is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende personen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later bedenken of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Met een speeddate draait het hoofdzakelijk om een leuke eerste indruk, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Stel je gesprekspartner op zijn of haar gemak

Wens je dat de ander zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend tijdens het daten 65 plus Rijen. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten Rijen een bericht met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Lees verder op Ontdek speeddating regio Rijen met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Rijen? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Rijen!