Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten Puttershoek

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten in Puttershoek. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een vervolgafspraakje wilt afspreken.
Speeddaten in Puttershoek, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies.nl kun je alles lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt vaak kwartier minuten. Toereikend voor een eerste indruk en veel korter dan een gewone date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Puttershoek is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elke date schuif je door, elke tussen de 5 en 10 dates is er een pauze van 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een efficiënte manier tientallen singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een keer willen daten. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaande

Speeddaten Puttershoek is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen of je nog eens op date wilt. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een prettige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten Puttershoek

Speeddaten Puttershoek wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van rond 10-15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te bepalen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het meeste uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het voornamelijk om een leuke eerste indruk, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Zorg voor een plezierig gevoel bij de ander

Wil je date zich comfortabel voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is belangrijk bij het 55 plus daten regio Puttershoek. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten Puttershoek een melding met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je de spanning erin.

Relevant artikel: Succesvolle speeddating Puttershoek met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Puttershoek? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Vind je het spannend, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Puttershoek!