Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Putten

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Putten. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten regio Putten, klinkt dat als iets voor jou? Op onze homepage kun je veel tips lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt gemiddeld kwartier minuten. Dit is Toereikend voor een eerste indruk en veel korter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Putten is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine inleiding en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elk gesprekje schuif je door, iedere 5 tot 10 rondes is er een korte pauze.
Door deze speeddating methode ontmoet je in korte tijd veel leuke singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Contact leggen met andere singles

Speeddaten regio Putten is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de date vond. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten in Putten

Speeddaten Putten wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van rond een kwartier. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het in de eerste plaats om een leuke eerste impressie, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te stijf.

Stel je gesprekspartner gerust

Wens je dat de ander zich prettig voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het speeddaten hoger opgeleiden in Putten. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geĂ¯nteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geĂ¯nteresseerd is

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten Putten een mail met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Relevant artikel Ontdek speeddating in Putten met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Putten? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Putten!