Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten in Pieterburen

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten in Pieterburen. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen wie je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten regio Pieterburen, klinkt dat als iets voor jou? Op dating sites kun je alles lezen over speeddaten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt meestal 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Pieterburen is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine inleiding en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na iedere speeddate schuif je door, iedere 5-10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op een efficiënte manier veel singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere singles

Speeddaten regio Pieterburen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je nog een date zou willen, dan heb je tenminste een gezellige avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten regio Pieterburen

Speeddaten Pieterburen is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal gesprekspartner een korte date van gemiddeld een kwartier. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het bovenal om een interessante eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een goed gevoel

Wens je gesprekspartner zich comfortabel voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het speed daten in Pieterburen. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten Pieterburen een bericht met de contactgegevens van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Relevant artikel Ontdek speeddating in Pieterburen met 5 praktische Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten Pieterburen? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Pieterburen!