Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten regio Petten

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord: Speeddaten regio Petten. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een groot aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede date wilt maken.
Speeddaten in Petten, klinkt dat als iets voor jou? Op onze homepage kun je veel tips lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een speeddate duurt vaak 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Petten is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na elke date schuif je door, elke 5 tot 10 dates is er een pauze van 5 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op één avond veel leuke singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen daten. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere alleenstaande

Speeddaten in Petten is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de date vond. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten in Petten

Speeddaten regio Petten wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het hoofdzakelijk om een interessante eerste impressie, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te stijf.

Stel je gesprekspartner op zijn of haar gemak

Wens je date zich goed voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het speeddaten hoger opgeleiden in Petten. Neem een open houding aan: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten in Petten een bericht met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Relevant artikel Ontdek speeddating Petten met 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Petten? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Petten!