Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Pekela

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gelezen: Speeddaten Pekela. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet in korte periode een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede date wilt maken.
Speeddaten in Pekela, klinkt dat als iets voor jou? Op relatiesites nederland kun je veel tips lezen over speeddaten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een date duurt meestal kwartier minuten. Toereikend voor een eerste indruk en veel korter dan een normale date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Pekela is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel zitten.

Na iedere date schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Met speeddaten ontmoet je in een flits veel singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog wel een keer zou willen daten. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke mensen tegenkomen

Speeddaten Pekela is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een romantische locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Tips voor speeddaten regio Pekela

Speeddaten in Pekela is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het hoofdzakelijk om een interessante eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Zorg dat de ander een goed gevoel heeft

Wil je date zich goed voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend tijdens het daten Pekela. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten Pekela een bericht met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Lees ook: Ontdek speeddating regio Pekela met deze 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Pekela? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Pekela!