Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten Overbetuwe

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten regio Overbetuwe. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte periode een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede date wilt maken.
Speeddaten regio Overbetuwe, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies kun je verschillende tips lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Overbetuwe is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels zitten.

Na iedere speeddate schuif je door, elke 5 tot 10 speeddates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je op één avond veel singles. Hele grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten regio Overbetuwe is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen of je nog eens wilt daten. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een fijne avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten Overbetuwe

Speeddaten regio Overbetuwe wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal personen een korte date van rond 15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het meeste uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal tips.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je arriveert. Bij een speeddate draait het bovenal om een goede eerste impressie, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Zorg voor een plezierig gevoel bij de ander

Wens je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het flitsdate Overbetuwe. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Overbetuwe een bericht met de contact informatie van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Lees ook Ontdek speeddating Overbetuwe met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten regio Overbetuwe? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Overbetuwe!