Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten regio Oosterwolde

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Oosterwolde. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Oosterwolde, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een date duurt meestal 3 tot 10 minuten. Dit is Toereikend voor een eerste impressie en veel sneller dan een normale date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Oosterwolde is meestal in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5-10 rondes is er een pauze van 10 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op een efficiënte manier tientallen singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen daten. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke singles

Speeddaten Oosterwolde is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

Tips voor speeddaten Oosterwolde

Speed date Oosterwolde Advies

Speeddaten regio Oosterwolde is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van gemiddeld een kwartier. Je kunt later vaststellen of je een vervolg date zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het vooral om een goede eerste impressie, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Stel je gesprekspartner gerust

Wens je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk bij het flitsdate Oosterwolde. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Oosterwolde een mail met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Lees verder op Ontdek speeddating regio Oosterwolde met 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Oosterwolde? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Oosterwolde!