Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Oegstgeest

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord: Speeddaten in Oegstgeest. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsbestek een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede date wilt maken.
Speeddaten in Oegstgeest, klinkt dat als iets voor jou? Op dating sites kun je alles lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt meestal 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een normale date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Oegstgeest is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige introductie en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na iedere date schuif je door, elke 5-10 rondjes is er een pauze van 5 minuten.
Door deze methode ontmoet je op een enkele avond tientallen singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaanden ontmoeten

Speeddaten Oegstgeest is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je nog een date zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten regio Oegstgeest

Speeddaten in Oegstgeest is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere gesprekspartner een korte date van rond 10-15 minuten. Je kunt later bedenken of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het meeste uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je goed verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het bovenal om een leuke eerste indruk, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Zorg dat de ander een prettig gevoel heeft

Wil je date zich comfortabel voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend bij het daten 65 plus in Oegstgeest. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Oegstgeest een mail met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Lees ook: Succesvolle speeddating regio Oegstgeest met 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Oegstgeest? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Oegstgeest!