Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Nijmegen

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten in Nijmegen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijd een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten regio Nijmegen, klinkt dat als iets voor jou? Op onze site kun je veel info lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt vaak kwartier minuten. Genoeg voor een eerste ervaring en veel sneller dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Nijmegen is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels zitten.

Na ieder gesprekje schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 dates is er een pauze van 10 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op één avond tientallen singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten regio Nijmegen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de date vond. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een gezellige locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een prettige avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten regio Nijmegen

Speeddaten regio Nijmegen wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere personen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later bepalen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het merendeels om een leuke eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Zorg voor een fijn gevoel bij de ander

Wil je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een plezierig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het 55 plus daten Nijmegen. Neem een open houding aan: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten Nijmegen een bericht met de contactgegevens van de date. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je de spanning erin.

Lees verder op: Succesvolle speeddating Nijmegen met 5 Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Nijmegen? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel te spannend vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Nijmegen!