Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten Mierlo

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten regio Mierlo. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten regio Mierlo, klinkt dat als iets voor jou? Op gratis daten online lees je verschillende tips over deze vorm van speed daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een speeddate duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste impressie en veel korter dan een gewone date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Mierlo is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel zitten.

Na elk gesprekje schuif je door, iedere 5 tot 10 dates is er een pauze van 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je in een flits tientallen singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaande

Speeddaten Mierlo is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je nog een date zou willen, dan heb je tenminste een prettige avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten in Mierlo

Speeddaten Mierlo is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later bepalen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Met een speeddate draait het merendeels om een goede eerste indruk, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Zorg dat de ander een goed gevoel heeft

Wens je date zich fijn voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk tijdens het date tips in Mierlo. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten in Mierlo een mail met de contact informatie van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Bekijk ook: Ontdek speeddating in Mierlo met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten in Mierlo? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Vind je het spannend, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Mierlo!