Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten Maassluis

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten regio Maassluis. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet in korte tijdsbestek een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten welke date je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten in Maassluis, klinkt dat als iets voor jou? Op gratis dating lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt gemiddeld kwartier minuten. Dit is Genoeg voor een eerste indruk en veel sneller dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Maassluis is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke tussen de 5 en 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Met speeddaten ontmoet je in korte tijd tientallen singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een maal willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke mannen en vrouwen ontmoeten

Speeddaten Maassluis is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de ander vind. De avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een romantische locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten regio Maassluis

Speeddaten Maassluis wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende personen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later vaststellen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Met een speeddate draait het hoofdzakelijk om een goede eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Zorg dat de ander een fijn gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich comfortabel voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het speeddaten hoger opgeleiden in Maassluis. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Maassluis een melding met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees verder op Succesvolle speeddating in Maassluis met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten Maassluis? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Maassluis!