Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten in Maarssen

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Maarssen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een vervolgdate wilt afspreken.
Speeddaten in Maarssen, klinkt dat als iets voor jou? Op date site lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een gesprek duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste indruk en veel korter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Maarssen is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een beknopte introductie en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na iedere date schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Op deze manier ontmoet je op een efficiënte manier veel leuke singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog wel een keer zou willen daten. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten Maarssen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de ander vind. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke date met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

De Tips voor speeddaten in Maarssen

Speeddaten regio Maarssen wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van gemiddeld een kwartier. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd arriveert. Tijdens een speeddate draait het merendeels om een interessante eerste impressie, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te stijf.

Geef de ander een comfortabel gevoel

Wil je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Kijk naar lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het 55 plus daten regio Maarssen. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten in Maarssen een melding met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Lees verder op Ontdek speeddating regio Maarssen met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten in Maarssen? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Maarssen!