Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Lochem

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten Lochem. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten Lochem, klinkt dat als iets voor jou? Op dating sites nl lees je verschillende tips over deze vorm van daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt vaak 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een gewone date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Lochem is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na iedere speeddate schuif je door, iedere 5-10 speeddates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je in een flits tientallen singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten regio Lochem is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de ander vind. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een prettige avond gehad!

De Tips en Trucs voor speeddaten Lochem

Speeddaten in Lochem wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere gesprekspartner een korte date van rond 10-15 minuten. Je kunt later bepalen of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Tijdens een speeddate draait het bovenal om een leuke eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Zorg dat de ander een plezierig gevoel heeft

Wil je date zich prettig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend tijdens het 55 plus daten regio Lochem. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Lochem een melding met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Relevant artikel: Succesvolle speeddating Lochem met 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Lochem? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Lochem!