Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Lisse

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Lisse. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen wie je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten Lisse, klinkt dat als iets voor jou? Op gratis datingsite kun je veel info lezen over speeddaten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een speeddate duurt vaak 5 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste impressie en veel korter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Lisse is vaak in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elke date schuif je door, elke 5 tot 10 dates is er een pauze van 5 minuten.
Op deze manier ontmoet je in een flits veel leuke singles. Hele grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere singles

Speeddaten regio Lisse is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen of je nog eens wilt afspreken. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten in Lisse

Speeddaten Lisse is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van rond 10-15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Tijdens een speeddate draait het vooral om een leuke eerste impressie, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Zorg dat de ander een goed gevoel heeft

Wil je dat de ander zich comfortabel voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend tijdens het flitsdate regio Lisse. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten Lisse een melding met de contact informatie van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Ook interessant Ontdek speeddating regio Lisse met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Lisse? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Lisse!