Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten Lichtenvoorde

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten Lichtenvoorde. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede afspraakje wilt afspreken.
Speeddaten regio Lichtenvoorde, klinkt dat als iets voor jou? Op relatiesites nederland lees je veel info over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste ervaring en veel sneller dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Lichtenvoorde is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte inleiding en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondes is er een korte pauze.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een enkele avond veel singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere alleenstaanden

Speeddaten Lichtenvoorde is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen of je nog eens wilt daten. De speeddate is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een gezellige locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

De Tips voor speeddaten in Lichtenvoorde

Speeddate regio Lichtenvoorde Informatie

Speeddaten Lichtenvoorde is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het meeste uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het voornamelijk om een interessante eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Stel je gesprekspartner gerust

Wens je dat de ander zich comfortabel voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het speeddaten Lichtenvoorde. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Lichtenvoorde een berichtje met de contactgegevens van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Relevant artikel: Succesvolle speeddating in Lichtenvoorde met deze 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Lichtenvoorde? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Lichtenvoorde!