Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten Lelystad

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord: Speeddaten in Lelystad. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijd een flink aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Lelystad, klinkt dat als iets voor jou? Op gratis dating lees je verschillende tips over deze vorm van daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt vaak kwartier minuten. Dit is Genoeg voor een eerste indruk en veel korter dan een normale date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Lelystad is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elk gesprekje schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond veel leuke singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaande

Speeddaten Lelystad is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je nog een date zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten regio Lelystad

Speed date Lelystad Aanwijzingen

Speeddaten regio Lelystad is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende mensen een korte date van rond 10-15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het vooral om een interessante eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Stel de ander op zijn of haar gemak

Wil je gesprekspartner zich prettig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend tijdens het 60 plus daten regio Lelystad. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Lelystad een melding met de contact informatie van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Lees verder op: Succesvolle speeddating in Lelystad met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten Lelystad? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Als je het te spannend vind, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Lelystad!