Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten in Leidschendam Voorburg

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten regio Leidschendam Voorburg. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte periode een groot aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten wie je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten regio Leidschendam Voorburg, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies lees je alles over deze vorm van speed daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een gesprek duurt vaak kwartier minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel sneller dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Leidschendam Voorburg is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige inleiding en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5 tot 10 rondjes is er een korte pauze.
Op deze manier ontmoet je op één avond veel singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten in Leidschendam Voorburg is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een romantische locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten Leidschendam Voorburg

Speeddaten in Leidschendam Voorburg is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal gesprekspartner een korte date van gemiddeld een kwartier. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je arriveert. Bij een speeddate draait het voornamelijk om een leuke eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te stijf.

Zorg voor een goed gevoel bij de ander

Wens je gesprekspartner zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een plezierig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het speeddaten hoger opgeleiden in Leidschendam Voorburg. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten Leidschendam Voorburg een melding met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Relevant artikel: Ontdek speeddating in Leidschendam Voorburg met deze 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Leidschendam Voorburg? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! En als je het heel te spannend vind neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Leidschendam Voorburg!