Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Leiden

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten in Leiden. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijd een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten welke date je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten regio Leiden, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies lees je alles over deze vorm van speed daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt meestal 3 tot 10 minuten. Toereikend voor een eerste impressie en veel korter dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Leiden is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels zitten.

Na iedere date schuif je door, elke 5 tot 10 rondjes is er een pauze van 5 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op een enkele avond veel singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten regio Leiden is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen of je nog eens wilt afspreken. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een drankje op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten regio Leiden

Speeddaten regio Leiden wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende gesprekspartner een korte date van rond 15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het volledige uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je goed verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het hoofdzakelijk om een interessante eerste impressie, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een fijn gevoel

Wil je gesprekspartner zich prettig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een goed gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend bij het 55 daten in Leiden. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten in Leiden een melding met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Bekijk ook Succesvolle speeddating Leiden met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Leiden? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Vind je het spannend, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Leiden!