Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten regio Kudelstaart

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten Kudelstaart. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte periode een flink aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten regio Kudelstaart, klinkt dat als iets voor jou? Op relatie dating kun je veel info lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een speeddate duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel korter dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Kudelstaart is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na ieder gesprekje schuif je door, iedere 5-10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je in korte tijd een groot aantal singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke singles

Speeddaten in Kudelstaart is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen of je nog eens wilt daten. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

Beste Tips voor speeddaten Kudelstaart

Speeddaten regio Kudelstaart wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal mensen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal nuttige tips.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het voornamelijk om een goede eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Zorg dat de ander een comfortabel gevoel heeft

Wens je dat de ander zich plezierig voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een plezierig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk tijdens het flitsdate in Kudelstaart. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Kudelstaart een berichtje met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Relevante pagina Succesvolle speeddating Kudelstaart met 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten Kudelstaart? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Kudelstaart!