Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten regio Kockengen

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten Kockengen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet in korte tijd een groot aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een vervolgdate wilt maken.
Speeddaten Kockengen, klinkt dat als iets voor jou? Op single sites lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt vaak 5 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste ervaring en veel sneller dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Kockengen is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige introductie en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5-10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze methode ontmoet je in een flits veel singles. Hele grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten regio Kockengen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de date vond. De speeddate is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten in Kockengen

Speeddaten regio Kockengen is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van rond 10-15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het in het bijzonder om een leuke eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Zorg voor een fijn gevoel bij de ander

Wil je dat de ander zich prettig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een plezierig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is belangrijk bij het flitsdate Kockengen. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Kockengen een mail met de contact informatie van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Lees ook: Succesvolle speeddating in Kockengen met deze 5 Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Kockengen? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Als je het te spannend vind, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Kockengen!