Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Kinderdijk

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten regio Kinderdijk. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede afspraakje wilt maken.
Speeddaten regio Kinderdijk, klinkt dat als iets voor jou? Op gratis datingsite lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt vaak 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel sneller dan een gewone date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Kinderdijk is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5 tot 10 rondjes is er een pauze van 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je op een enkele avond een groot aantal singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Contact leggen met andere singles

Speeddaten in Kinderdijk is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen of je nog eens wilt daten. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke date met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten Kinderdijk

Speeddaten Kinderdijk is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende personen een korte date van rond 10-15 minuten. Je kunt later beslissen of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het meeste uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je arriveert. Bij een speeddate draait het hoofdzakelijk om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Geef de ander een prettig gevoel

Wens je date zich goed voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het speed daten in Kinderdijk. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten in Kinderdijk een berichtje met de contactgegevens van de date. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je de spanning erin.

Lees ook: Succesvolle speeddating regio Kinderdijk met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Kinderdijk? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Kinderdijk!