Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten regio Kerkrade

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten Kerkrade. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een flink aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen welke date je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten regio Kerkrade, klinkt dat als iets voor jou? Op single sites kun je veel info lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt vaak 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel sneller dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Kerkrade is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte inleiding en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je in een flits een groot aantal singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een maal willen daten. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke mensen ontmoeten

Speeddaten regio Kerkrade is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen of je nog eens wilt daten. De avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

Tips voor speeddaten Kerkrade

Speeddaten in Kerkrade is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende personen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Met een speeddate draait het in het bijzonder om een interessante eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Geef de ander een prettig gevoel

Wens je dat de ander zich plezierig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Let op non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het date Kerkrade. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Kerkrade een bericht met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Ook interessant: Ontdek speeddating in Kerkrade met deze 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten regio Kerkrade? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Kerkrade!