Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten Ijmuiden

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten regio Ijmuiden. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een groot aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede date wilt afspreken.
Speeddaten in Ijmuiden, klinkt dat als iets voor jou? Op onze website kun je veel info lezen over daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt meestal 5 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een normale date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Ijmuiden is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elk gesprekje schuif je door, elke 5 tot 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je in een flits veel leuke singles. Hele grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Contact leggen met andere alleenstaande

Speeddaten regio Ijmuiden is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de ander vind. De avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een gezellige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten regio Ijmuiden

Speeddaten Ijmuiden is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende mensen een korte date van rond 10-15 minuten. Je kunt later bedenken of je een vervolg date zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het meeste uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal tips.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je aankomt. Met een speeddate draait het in de eerste plaats om een interessante eerste indruk, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Geef de ander een plezierig gevoel

Wens je date zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een positief gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het flitsdate Ijmuiden. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten in Ijmuiden een berichtje met de contact informatie van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Ook interessant Ontdek speeddating Ijmuiden met deze 5 Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Ijmuiden? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Ijmuiden!