Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten in Houten

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten regio Houten. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Houten, klinkt dat als iets voor jou? Op deting lees je veel tips over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Houten is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na iedere speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 rondjes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je op één avond veel singles. Hele grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke singles

Speeddaten Houten is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de date vond. De avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten Houten

Speeddaten in Houten is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het bovenal om een interessante eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Stel je gesprekspartner op zijn of haar gemak

Wil je dat de ander zich plezierig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het 60 plus daten Houten. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Houten een berichtje met de contact informatie van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je de spanning erin.

Ook interessant: Ontdek speeddating Houten met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Houten? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Als je het te spannend vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Houten!